Ύστερα από νέο επεισόδιο στη Βουλή κατά το οποίο ο βουλευτής είπε: «εγώ θυμίζω τον Γρίβα της ΕΟΚΑ, που είπε πως είχαμε τρεις εχθρούς, όμως οι χειρότεροι ήταν οι κομμουνιστές» η αντίδραση του κυρίου Δένδια ήταν χαρακτηριστική.


 

 

Οι αναφορές του γαλάζιου βουλευτή γνωστού για τις ακροδεξιές κορώνες του, προκάλεσαν την οργή όχι μόνο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ αλλά και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, ο οποίος επιτέθηκε στον κύριο Μπογδάνο λέγοντας:

«Εγώ δεν γνωρίζω ποιος έχει παραστεί στην εκδήλωση για το Βίτσι. Λέω όμως το εξής. Οποιαδήποτε προσπάθεια σήμερα, προβολή στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών στο παρελθόν για την αποκόμιση μικροπολιτικού οφέλους είναι απαράδεκτη. Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη, είναι πάντοτε απαράδεκτη. Η κατάθεση στεφάνου από την Χρυσή Αυγή στο αίμα νεκρών για την δημοκρατία είναι επίσης απαράδεκτη. Είναι η ώρα να σοβαρευτούμε γιατί η χώρα αντιμετωπίζει εθνική απειλή. Όσο εκπροσωπώ εγώ την κυβέρνηση εδώ, δεν θα ξαναγίνει ανεκτή στην αίθουσα εδώ τέτοια προσπάθεια».

Μετά το επεισόδιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στη Σλοβενία, και αποφάσισε να τεθεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ