Γίνεται πλέον ξεκάθαρα λόγος στον δήμο πως κάποιοι βάζουν εμπόδια στην ενίσχυση της υδροδότησης, ειδικά του Ζευγολατιού που αντιμετωπίζει και το μεγαλύτερο πρόβλημα.


 

Όταν αστυνομικοί του Τμήματος Βραχατίου έκαναν την εμφάνισή τους στο σημείο όπου γίνονταν οι εργασίες κατασκευής του δικτύου που θα ενώσει το δίκτυο του δήμου Κορινθίων με την δεξαμενή του Ζευγολατιού με σκοπό να δώσει μια πρόσκαιρη έστω ανάσα στην βεβαρημένη εικόνα του χωριού, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σιάχος ακολούθησε οικειοθελώς τους αστυνομικούς στο ΑΤ Βραχατίου όπου του ανακοινώθηκε ότι του έχει υποβληθεί μήνυση από ιδιώτη ο οποίος διεκδικεί την κυριότητα του εν λόγω δικτύου έναντι του δήμου Κορινθίων.

Η υπόθεση μάλιστα έφτασε μέχρι τον Εισαγγελέα, με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βέλου-Βόχας να αφήνεται τελικά ελεύθερος, ενώ θα οριστεί τακτική δικάσιμος

Να σημειωθεί πως παρά τις προτροπές, ο κ. Σιάχος αρνήθηκε κατηγορηματικά να υποβάλλει και αυτός μήνυση στον ιδιώτη, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά « Είναι κρίμα να υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να έρθει νερό στο Ζευγολατιό»!

Το σίγουρο είναι πως αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις σε ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα που άπτεται της ποιότητας της ζωής και στο οποίο δεν χωρούν λαϊκισμοί ούτε πολιτικές σκοπιμότητες.

 

 

PRESS CREW 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ