Στο αποτέλεσμα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών,  αίσθηση προκάλεσε η μία ψήφος που έλαβε η παράταξη «ΕΛΛΗΝΕΣ Οικολόγοι» του Δημοσθένη Βεργή


 

Πολλοί θα έλεγαν ότι ο Δημοσθένης Βέργης ήταν ο μόνος που ψήφισε τον εαυτό του… ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος, τόσο εκείνος όσο και η σύζυγος του δεν συμμετείχαν χθες στην εκλογική διαδικασία, καθώς βρίσκονταν στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

Επιπλέον, έχει ξεκινήσει έναν αγώνα ώστε να βρεθεί ο μοναδικός άνθρωπος που τον ψήφισε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Έχει τύχει να συμμετέχω σε εθνικές εκλογές και να μην έχω πάρει ψήφο, τώρα τουλάχιστον πήρα μία. Μάλιστα ψάχνω να βρω τον άνθρωπο αυτό που με επέλεξε για να τον ευχαριστήσω και να του κάνω και το τραπέζι. Ήταν μεγάλη έκπληξη αυτή για μένα. Θα ζητήσω και θα ψάξω να βρω αυτόν που με ψήφισε. Πρέπει να βρω αυτό το ψηφοδέλτιο, το θέλω ενθύμιο» αναφέρει ο Δημοσθένης Βεργής μιλώντας στην ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα».

Ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων, εύχεται κάποια στιγμή οι ψηφοφορία να γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο.

«Eδώ και χρόνια κάνω μια μεγάλη διαμαρτυρία, για την καταστροφή του περιβάλλοντος που σημειώνεται με τα χιλιάδες δέντρα που κόβονται, προκειμένου να γίνουν χαρτί για ψηφοδέλτια αφίσες. Οι εκλογές πρέπει να γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο κάτι που μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να το καταφέρει αυτό, διότι προωθεί και πιστεύει στην πράσινη ανάπτυξη. Έτσι εύχομαι κάποια στιγμή να ψηφίζουμε όλοι ηλεκτρονικά. Όσο για τις επόμενες εκλογές πιστεύω στην αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ» δήλωσε ο κ. Βεργής.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ