Από το “Ducati ψήνεται” και το “ΓουρνοπουΛΑΤΙΝ” πάρτι μέχρι το “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ, τα πιο φευγάτα events συμβαίνουν στο Κλημέντι Καφενείο-Ταβερνείο και αν είσαι αρκετά γρήγορος αλλά και τυχερός ίσως καταφέρεις να τα ζήσεις από κοντά.


 

 

Ηθικός αυτουργός για όλα τα απίθανα που συμβαίνουν στο όμορφο και γραφικό Κλιμέντι Κορινθίας είναι ένα παιδί με όρεξη, μεράκι, τρομερή αγάπη για τον τόπο του και πάνω από όλα, μεγάλη τρέλα!!!! Ο λόγος για τον καλό φίλο Κώστα Παπαγιαννόπουλο ο οποίος παρ’ότι ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ΚΑΘΕ Παρασκευή επιστρέφει στο Κλιμέντι για να βρεθεί στο καφενείο-ταβερνείο, όπως το ονομάζει, που διατηρούν οι γονείς του και ο ίδιος φροντίζει με τους πιο ευρηματικούς και πρωτότυπους τρόπους.

Η τεράστια αγάπη του για τους δύο τροχούς αλλά και γενικότερα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και δραστηριότητα, σε συνδυασμό με τα ευρηματικά λογοπαίγνια που σκαρφίζεται, τον έχουν οδηγήσει στην διοργάνωση μερικών από τα events που προαναφέρθηκαν και τυγχάνουν τεράστιας αποδοχής και επιτυχίας με συμμετοχές όχι μόνο από την Κορινθία αλλά και από το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Μουσικές, πανέμορφα δίτροχα και τετράτροχα μοντέλα, motogp, formula1 και τα σχετικά στην τεράστια οθόνη… Και όσο για το φαγητό ;;;; Γουρνοπούλα, χειροποίητες πίτες και μαγειρευτά στον ξυλόφουρνο καθώς και σαλάτες από το μποστάνι της οικογένειας με την κυρία Έφη να τρελαίνει ακόμα και το πιο απαιτητικό ουρανίσκο θα σε κάνουν θα περιμένεις πως και πως την επόμενη ημερομηνία.

Στην γκαλερί που ακολουθεί ένα μόνο μικρό δείγμα από την  Domenica Italiana που έλαβε χώρα την Κυριακή (28/9) με όλους όσοι βρέθηκαν εκεί να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη!!!!

 

 

 

επιμέλεια: SzisidiS
photos: Elias Chatzigeorgiou


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ