Ένα δισεκατομμύριο ενεργοί χρήστες το μήνα για την δημοφιλή κινεζική πλατφόρμα μέσα στο καλοκαίρι, αύξηση κατά 45% από τον περασμένο Ιούλιο


 

Το ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες το μήνα «έπιασε» η δημοφιλής πλατφόρμα του TikTok διεθνώς, μέσα στο καλοκαίρι, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Πρόκειται για αύξηση ύψους 45% από τον Ιούλιο του 2020.

Παρά τις επικρίσεις και πιέσεις που έχει δεχτεί κυρίως από τους Αμερικανούς, το TikTok που δημιουργήθηκε το 2017 από την κινεζική ByteDance για χρήστες εκτός της Κίνας, έχει σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη στις κορυφαίες αγορές των ΗΠΑ, της Ευρώπης, της Βραζιλίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Πιο συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2018 η εφαρμογή διέθετε περίπου 55 εκατ. ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι αυξήθηκαν στα 271 εκατ. μέσα σε ένα έτος και στα 508 εκατ. ως τον Δεκέμβριο του 2019. Η μεγαλύτερη άνοδος ωστόσο ήρθε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ειδικότερα τους μήνες των lockdown, περιόδους κατά τις οποίες οι άνθρωποι αναζητούσουν μέσα ψυχαγωγίας από την άνεση του σπιτιού τους.

Τον Αύγουστο του 2020, η εφαρμογή είχε ξεπεράσει τα 2 δισ. downloads.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ