21ο πολυθεματικό Φεστιβάλ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας, με τίτλο:
«Σινε-Ραφές: Το παλιό σου, καινούριο µου, µε σκηνοθέτη το Χρόνο»


Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 (ώρα έναρξης 21:30) και την Κυριακή 29 Αυγούστου (ώρα έναρξης 21:00) στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού.
Θα παρουσιαστούν χορογραφίες βασισμένες σε γνωστά τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, σε συνδυασμό µε αφήγηση και αποσπάσματα από αγαπημένες ταινίες της εποχής, μεταφέροντας τους θεατές πίσω στο χρόνο, µέσω οικείων και αγαπηµένων σκηνών.
Η πρώτη μέρα του Φεστιβάλ θα κλείσει με μουσική βραδιά από τον Άρη Σταύρου και το συγκρότημα ΔΙΑΠΑΣΩΝ η οποία θα είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο Τόλη Βοσκόπουλο.
Η δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με μια μουσική βραδιά από το συγκρότημα Μ51 των Νίκου Γεωργουσάκη και Γωγώς Χονδρογιωργάκη, όπου θα παρουσιαστούν τραγούδια Έντεχνα έως και παραδοσιακά «στην πρίζα»…
Το πολυθεματικό Φεστιβάλ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αλλά και του δήμου Βέλου-Βόχας και του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη» του δήμου Βέλου-Βόχας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη ωστόσο καλό είναι να προηγηθεί κράτηση στα τηλέφωνα: 6974583005, 6907174682 και 6974866576.
Στη διάρκεια των εκδηλώσεων εφαρμόζονται αυστηρά όλα τα πρωτοκόλλα COVID-19 (είσοδος με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ αντισωμάτων, υποχρεωτική χρήση μάσκας/αποστάσεων)

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ