Χιλιάδες δημοσιεύσεις από το πρωί για την απομάκρυνση της Σάσας Σταμάτη, μετά από υπόδειξη του αγαπημένου ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, να αποχωρήσει από την παράσταση που ο ίδιος πρωταγωνιστεί


 

«Ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου ζήτησε να σας πω ότι δεν θα βγει να παίξει αν δεν φύγετε» της ψιθύρισε στο αυτί μία ταξιθέτρια…

Με αυτό τον απλό τρόπο, απάντησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην Σάσα Σταμάτη, η οποία πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη.

Mία από τις ταξιθέτριες πλησίασε την τηλεπαρουσιάστρια και της ζήτησε διακριτικά να αποχωρήσει γιατί διαφορετικά δεν θα ξεκινούσε η παράσταση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη, που είχε διακόψει πρόσφατα την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου γιατί δεν συμφωνούσε με το περιεχόμενο της σάτιράς του, πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.

Αφού η κ. Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά, μια ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη.

Μια “πόρτα” από αυτές που πρέπει να κλείνουν κατάμουτρα σε όποιον παραβιάζει αυτόκλητα την ελευθερία της έκφρασης και της θεατρικής λειτουργίας.

Συγχαρητήρια στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο!

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ