Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
Αρχική news Στις 25 Απριλίου η Κόρινθος υποδέχεται την Ολυμπιακή φλόγα

Στις 25 Απριλίου η Κόρινθος υποδέχεται την Ολυμπιακή φλόγα

Η Αφή της Ολυμπιακής φλόγας γίνεται πριν από κάθε Ολυμπιάδα στο χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και αναγγέλλει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων


 

Στις 25 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη της Κορίνθου, ενώ θα παραμείνει στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου όλη τη νύχτα. Την επομένη μέρα θα μεταφερθεί στην Αθήνα για να την παραλάβουν οι Γάλλοι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Για την λαμπαδηδρομία και την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στην Κόρινθο μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ευάγγελος Γεωργακόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε νωρίτερα. Ο κ. Γεωργακόπουλος, ενημέρωσε πως στην λαμπαδηδρομία που θα διεξαχθεί στην Κόρινθο θα συμμετέχει ο Κορίνθιος  Ολυμπιονίκης Νίκος Ξυλούρης και οι Κορίνθιοι αθλητές, Τζένη Παπαδημάτου, Χαράλαμπος Λαγός, Αλέξανδρος Σούκουλης, Ανάργυρος Γεωργακόπουλος, Βασίλης Στέφης και Παύλος Τζαναβάρας.

Η Φλόγα θα παραμείνει όλη την νύχτα της 25ης Απριλίου στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου όπου θα πραγματοποιηθούν μουσικές εκδηλώσεις από πολιτιστικούς φορείς της πόλης.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ