Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
Αρχική news Στην Κόρινθο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (photos)

Στην Κόρινθο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (photos)

“Η χώρα χρειάζεται ακόμα μία τετραετία ΝΔ, για να γυρίσει οριστικά σελίδα”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης


 

Στην Κόρινθο βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επίσκεψη του στο Λουτράκι, κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποιεί εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την “συγκλονιστική νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου”, ενώ έκανε αναφορά και στο ξεκίνημα της πολιτικής του διαδρομής ως υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στο Ξυλόκαστρο.

Καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην επερχόμενες εκλογές, ο Κ.Μητσοτάκης τόνισε: “Η κάλπη το πρωί της 25ης Ιουνίου θα είναι και πάλι άδεια. Το αποτέλεσμα δεν προσμετράται στη δεύτερη εκλογή. Εδώ δεν είναι αγώνας ποδοσφαίρου που έχουμε κερδίσει με 4-0 και κρατάμε το σκορ για τη ρεβάνς. Εδώ ξεκινάμε από την αρχή και ο στόχος είναι ένας: ακόμα υψηλότερα ποσοστά για τη Νέα Δημοκρατία παντού στην Ελλάδα. Kαι την τρίτη έδρα, εδώ στην Κορινθία, να την πάρουμε. Και την τέταρτη.”

Όπως φαίνεται οι υποκλοπές, τα σκάνδαλα, οι απευθείας αναθέσεις, η υπόθεση Πάτση, η αστυνομοκρατία και άλλα πολλά…δεν φάνηκε να επηρεάζουν τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που σε αντίθεση με τις εξαγγελίες για κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, την αύξηση του αφορολόγητου για τους πολύτεκνους και την στήριξη των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν παιδιά, φάνηκε να τους ενθουσιάζουν.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε:

“Η χώρα χρειάζεται ακόμα μία τετραετία Νέας Δημοκρατίας, για να μπορέσει οριστικά να γυρίσει σελίδα. Για να κάνει το μεγάλο άλμα προς την Ευρώπη, για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε αυτή την υψηλή ανάπτυξη την οποία έχουμε πετύχει και για να είμαστε και σίγουρες και σίγουροι ότι αυτή η ανάπτυξη τελικά έχει αποτύπωμα στη ζωή του κάθε Έλληνα πολίτη.”

 

photos: SzisidiS

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ