Πρωτοποριακή εκδήλωση στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού με επίδειξη μόδας και γνωστούς προσκεκλημένους


 

Νυφικά, βραδινά ρούχα και εντυπωσιακά καπέλα παρουσιάστηκαν σε επίδειξη μόδας χθες βράδυ (6/7/2022) στο προαύλιο των Φυλακών Κορυδαλλού. Η σχεδιάστρια μόδας Γεωργία Χιόνη, που είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής, συνεργάστηκε σ’ αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα με την διευθύντρια των φυλακών Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, ενώ συμμετείχε και η σχεδιάστρια Αντωνία Δημοπούλου.

Το σύνθημα που γράφτηκε σε ένα πανό και κρεμάστηκε στα παράθυρα των κελιών ήταν χαρακτηριστικό: «Η ομορφιά και η θηλυκότητα δεν φυλακίζονται» και ήταν αυτό που θέλησαν να περάσουν στον έξω κόσμο οι κρατούμενες και η διοίκηση.

Υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Κουτούλια, οι κρατούμενες έμαθαν να περπατούν σαν κανονικά μοντέλα, ντύθηκαν και βάφτηκαν αναλόγως, φόρεσαν γόβες και περπάτησαν παρουσιάζοντας τα ρούχα και τα αξεσουάρ.

Μεταξύ των προσκεκλημένων, η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος, οι κρατούμενες που δεν έλαβαν μέρος αλλά και εργαζόμενοι στο σωφρονιστικό κατάστημα.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ