Ο δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος μίλησε στην κάμερα του PRESS CREW για την πρωτοβουλία με τους κατ’όικον εμβολιασμούς αλλά και την προσπάθεια στήριξης για τον κλάδο της εστίασης


 

Ο δημάρχος Βέλου-Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, μας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο προκειμένου να συζητήσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις και την πρωτοβουλία του δήμου, προκειμένου να διενεργηθούν δωρεάν κατ’ οίκον εμβολιασμοί για τις ευάλωτες ομάδες της ευρύτερης περιοχής του δήμου Βέλου-Βόχας.
Συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση του, με την υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής, Μαρία Καλλίρη, και με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κιάτου κ. Χρυσικό, από πλευράς δήμου διατέθηκε όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για τη διενέργεια κατ’ οίκον εμβολιασμών, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών.
Έτσι, όχημα του δήμου Βέλου-Βόχας μεταφέρει ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Κιάτου, επισκέπτεται δημότες που αδυνατούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα και πληρούν τα κριτήρια της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, διενεργώντας τους εμβολιασμούς στις οικίες τους.

Επιπλέον, ο κος.Αννίβας Παπακυριάκος μας μίλησε για τον ιδιαίτερα πληττόμενο κλάδο της εστίασης και για τα μέτρα στήριξης που πάρθηκαν τους προηγούμενους μήνες για τους καταστηματάρχες του δήμου.

Ωστόσο έκανε σαφές, πως τόσο τα δημοτικά τέλη όσο και οι έλεγχοι για τις κατασκευές στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων, δεν ανήκουν αποκλειστικά στην δικαιοδοσία του Δήμου, συνεπώς η όποια “ανοχή” από πλευράς του δήμου, δεν θα πρέπει να καθησυχάζει τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ