Σε κατάληψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προχωρά, ύστερα από γενική συνέλευση, ο φοιτητικός σύλλογος της ΑΣΟΕΕ «Σωτήρης Πέτρουλας», μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.


 

Οι αποκαλύψεις για τα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη που έχει ο καθηγητής που δέχθηκε επίθεση μέσα σε αίθουσα, αλλά και η στρατηγική της έντασης που ακολουθεί η κυβέρνηση για να προπαγανδίσει την πανεπιστημιακή αστυνομία φέρνουν κινητοποιήσεις από τους φοιτητές.

Στην ανακοίνωσή του ο φοιτητικός σύλλογος ζητά την απομάκρυνση του συγκεκριμένου καθηγητή, ο οποίος ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη για οικονομικά αλλά και για σεξουαλικής φύσης αδικήματα, απαιτώντας παράλληλα να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά της Συγκλήτου από τη συνεδρίαση που αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα και να παραιτηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στη συγκάλυψη.

Για την ερχόμενη Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, έχουν προγραμματίσει κινητοποίηση στην Πρυτανεία στις 13:00 και διοργανώνουν κεντρικό συλλαλητήριο την επόμενη εβδομάδα μαζί με τους υπόλοιπους Φοιτητικούς Συλλόγους της Αθήνας.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ