Ο EOT έδωσε 75 χιλ. ευρώ για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ – Στους όρους να κάνει follow ο Αργυρός στο Instagram του Οργανισμού.


 

Σε “γενναία” χορηγία για την υποστήριξη συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού και του 50 Cent προχώρησε ο ΕΟΤ και μάλιστα με διαδικασίες κατεπείγοντος. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε τελικά το βράδυ της Κυριακής μετά από αναβολή μίας ημέρας για λόγους ασφαλείας, στο πλαίσιο εορτασμού σαράντα ετών κατασκευής του ΟΑΚΑ. Ένας από τους όρους για τη χορηγία, ήταν μάλιστα ο Κωνσνταντίνος Αργυρός να κάνει follow τη σελίδα του οργανισμού στο Instagram. Σημειώνεται πως ο γνωστός τραγουδιστής έχει περίπου 1 εκ. followers στο account του στο Μέσο δικτύωσης.

Αντιστοίχως στους όρους ήταν ο 50 Cent να ευχαριστήσει τον ΕΟΤ και να τον κάνει mention στο προφίλ του στο Instagram.

“ΘΕΜΑ: Έγκριση οικονομικής συμμετοχής του Ε.Ο.Τ. στη διοργάνωση συναυλίας στο Ο.Α.Κ.Α. από την εταιρεία Panik Entertainment Group E.Π.Ε., στο πλαίσιο εορτασμού σαράντα ετών κατασκευής του εν λόγω γηπέδου (Aθήνα, 29 Οκτωβρίου 2022).

Οικονομική συμμετοχή του Ε.Ο.Τ. στη διοργάνωση της συναυλίας εορτασμού των σαράντα χρόνων κατασκευής του Ο.Α.Κ.Α., με το συνολικό ποσό των € 75.000,00 Ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%, άλλως € 93.000,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, έναντι των κάτωθι αντισταθμιστικών οφελών:

– Αναρτήσεις στα Social Media του 50 Cent με ελληνικό περιεχόμενο/πλάνα κατά την επίσκεψη του στη χώρα μας.

– Αναρτήσεις στα Social Media του 50 Cent με ελληνικό περιεχόμενο/πλάνα με ετικέτα το @visitgreecegr, ώστε να μπορέσει να γίνει αναδημοσίευση από τον Ε.Ο.Τ..

– Δημιουργία βίντεο με τους δυο καλλιτέχνες, το οποίο θα αναρτηθεί στα Social Media και θα προωθηθεί και από την Panik Records ως διαφημιστικό εργαλείο της συναυλίας. To υλικό μπορεί να αναρτηθεί και στο @visitgreecegr.

– Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ακολουθήσει το @visitgreecegr

– Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ευχαριστήσει με ένα βίντεο στα Social Media του τον E.O.T. και θα μιλήσει για το Visitgreece.gr.

– Θα δημιουργηθεί βίντεο υλικό με πλάνα από Ελλάδα και ομιλία των καλλιτεχνών 50 Cent και Κ. Αργυρού που θα αναρτηθεί στα social media των καλλιτεχνών και στο @visitgreecegr.

– Ευχαριστήρια αναφορά του 50 Cent στον Ε.Ο.Τ. κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

– Ευχαριστήρια αναφορά του Κωνσταντίνου Αργυρού κατά τη διάρκεια της συναυλίας για την συμβολή του Ε.Ο.Τ.

– Προβολή video του Ε.Ο.Τ. κατά τη διάρκεια της συναυλίας είτε στην κεντρική οθόνη επί σκηνής, είτε στις πλαϊνές οθόνες της σκηνής.

– Λογότυπο του Οργανισμού στα digital υλικά και στο βίντεο που θα προβληθεί στις οθόνες της ΣΤΑΣΥ μέχρι και την 29η Οκτωβρίου, ημέρα της συναυλίας.

– Λογότυπο του Οργανισμού στο Backdrop που θα βρίσκεται στο backstage για τα φωτογραφικά στιγμιότυπα”.

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ