Η νεανική μπάντα από το Λουτράκι εγκαινίασε έναν κύκλο από events που θα είναι αφιερωμένα στα δέκα χρόνια λειτουργίας του αγαπημένου μας bar !!


 

Τακίτο, Ορέστης DK, Nick και Άρης, τέσσερα νέα παιδιά που φοίτησαν στο μουσικό σχολείο Κορίνθου και γουστάρουν να τζαμάρουν ασταμάτητα, δουλεύοντας πάνω σε ότι τους κάθεται καλά στο αυτί όπως χαρακτηριστικά μας είπαν, άνοιξαν πριν λίγες ημέρες τα events που θα λάβουν χώρα στο “Μηδέν Ένα” εφέτος που το αγαπημένο, και εμβληματικό πλέον θα τολμήσω να πω, στέκι της πόλης μας κλείνει τα δέκα του χρόνια.

Η αύρα τους νεανική, φρέσκια, γεμάτη ορμή και όρεξη, παρέσυραν όλους όσοι βρέθηκαν στο “Μηδέν Ένα” για να τους ακούσουν. Aγαπημένες διασκευές αλλά και δικά τους κομμάτια, μιας και όπως μας αποκάλυψαν το πρώτο τους άλμπουμ είναι σχεδόν έτοιμο και την άνοιξη θα είναι διαθέσιμο έτσι ώστε όσοι δεν τους έχουν ακόμη ανακαλύψει να τους μάθουν. Προσωπικά εύχομαι και πιστεύω πως αυτά τα παιδιά θα μας απασχολήσουν μουσικά στο μέλλον για τα καλά…

Όσο για το αγαπημένο μας bar που τους φιλοξένησε, επιφυλάσσει πολλές, πολλές εκπλήξεις για φέτος, μιας και δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας με στυλ, χαρακτήρα και φιλοσοφία που ποτέ δεν διαπραγματεύτηκαν όλο αυτό διάστημα, επιβάλλεται να γιορταστούν όπως αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις… Γι αυτό λοιπόν μείνετε συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα έρχονται!!!!

 

επιμέλεια: SzisidiS
photos & video: PRESS CREW

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ