Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της ταχυδρομικής υπηρεσίας της Νορβηγίας μιλάει για το προφανές. Το δικαίωμα στον έρωτα ανήκει σε όλους!


 

Η ταχυδρομική υπηρεσία Posten έγραψε ένα συγκινητικό σενάριο με τίτλο “When Harry met Santa” για έναν απλό άνθρωπο που ερωτεύεται τον διάσημο Άγιο Βασίλη…

Την πρώτη φορά που ο Χάρι συναντά τον Άγιο Βασίλη ο χρόνος σταματά. H συνειδητοποίηση της έλξης είναι σοκ και για τους δύο, όμως κανείς τους δεν κάνει κάποια κίνηση ούτε συζητούν.

Ο πρωταγωνιστής της διαφήμισης, Χάρι, είναι ένας ομoφυλόφιλoς άντρας με όμορφες χριστουγεννιάτικες οικογενειακές στιγμές, ωστόσο φαίνεται πως η στοργή που του λείπει δεν μπορεί να αντικατασταθεί από την οικογένειά του… Η ετήσια συνάντηση του με τον Άη Βασίλη δημιουργεί μια όμορφη πλατωνική σχέση αλλά και έλξη. Μια χρονιά ο Άγιος Βασίλης και ο Χάρι αποφασίζουν να απολαύσουν το φιλί των Χριστουγέννων…

Το 2022 συμπληρώνονται 50 χρόνια από τότε που η Νορβηγία αποποινικοποίησε την ομoφυλοφιλία. Η Νορβηγία είναι μια από τις πιο φιλικές χώρες για την LGBTQ+ κοινότητα και με αυτή την διαφήμιση υπενθυμίζει τα δικαιώματα όλων στην αγάπη και τον έρωτα..

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ