Με δύο καταστήματα οπτικών, η Μαρία Θωμά και η ομάδα της, προσφέρουν ένα ευρύ πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς


 

Το νέο κατάστημα οπτικών ειδών “EYE LIKE” ξεκίνησε την λειτουργία του μέσα στον Δεκέμβριο του 2022, ενώ η οπτικός και οπτομέτρης Μαρία Θωμά, μετρά ήδη περισσότερα από 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο. Με τις γνώσεις της, την άψογη κατάρτιση και την πολυετή εμπειρία της, προσφέρει μεγάλη γκάμα οπτικών ειδών και υπηρεσιών.

Στο κέντρο της πόλης, στην διασταύρωση των οδών Πυλαρινού & Δερβενακίων, το νέο κατάστημα οπτικών ειδών “EYE LIKE” δεσμεύεται για την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών του και εγγυάται παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Μέσα από μια τεράστια ποικιλία γυαλιών ηλίου και οράσεως, με αυστηρά κριτήρια ποιότητας και αισθητικής, στο EYE LIKE  θα βρείτε γυαλιά που θα καλύψουν κάθε ηλικία και γούστο από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.

Επιπλέον, παράλληλα με τα δύο φυσικά καταστήματα σε Κόρινθο και Λουτράκι, λειτουργεί και το e-shop, στο οποίο μπορείτε να πραγματοποιήστε τις αγορές σας με άνεση και ασφάλεια αλλά και να πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τους φακούς επαφής και τα γυαλιά οράσεως καθώς και οδηγίες βήμα-βήμα για την δαπάνη μέσω ΕΟΠΥΥ.

Πυλαρινού 26Α & Δερβενακίων, Κόρινθος | 2741307698

Ελευθερίου Βενιζέλου 51 , Λουτράκι | 2744064220

eyelike.thoma@gmail.com | FB | IN

 

 

photos: Anna Efthimiadou

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ