Στην ανακοίνωση της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, απαντά η οικογένεια του 35χρονου που εξέπνευσε μέσα σε λίγη ώρα το βράδυ της 23ης Ιουλίου.


 

 

Η οικογένεια αρχικά είχε υποστηρίξει ότι το εμβόλιο της Pfizer που είχε χορηγηθεί στον 35χρονο μερικές μέρες νωρίτερα ευθύνεται για την απώλεια της ζωής του. Λίγα 24ωρα μετά το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με επίσημη ανακοίνωση του έκανε γνωστό, πως ο άνδρας από την Κόρινθο, έχασε τη ζωή του μετά από επιπλοκές που δημιουργήθηκαν από τον Covid-19. Ύστερα από όλα αυτά η οικογένεια εξέδωσε νέα ανακοίνωση-απάντηση προς το Νοσοκομείο Κορίνθου και τον διοικητή του, Γρηγόρη Καρπούζη.

 

Αναλυτικά την απάντηση της οικογένειας:

Η αναζήτηση της αλήθειας για την τραγική κατάληξη του αγαπημένου μας υιού και αδελφού δεν συνιστά διαστρέβλωση της πραγματικότητας και παραποίηση των γεγονότων, όπως απαράδεκτα εκθέτει ο κ. Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου σε ανακοίνωσή του, αλλά το ελάχιστο καθήκον μας στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε ανεξήγητα και άδικα.

Άλλωστε η εύρεση της αλήθειας και η αναζήτηση τυχόν ευθυνών θα έπρεπε να ήταν προτεραιότητα του νοσοκομείου για να μη συμβεί το ίδιο σε άλλη οικογένεια!!!

Καλό θα ήταν λοιπόν να σεβαστεί ο κ. Διοικητής το πένθος μας και να μην προβαίνει σε βιαστικές ανακοινώσεις που μας θίγουν πριν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης που δεν έχει ολοκληρωθεί.

Με τη σειρά μας οφείλουμε να ενημερώσουμε για τις ψευδείς ανακοινώσεις του νοσοκομείου εις μνήμη του παιδιού μας.

Αρχικά τη 2ωρη καθυστέρηση του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια τη μη συνεργασία τους για τηn παραχώρηση βοήθειάς τους στο παιδί μας, με συνέπεια το χάσιμο πολύτιμου χρόνου!

Επίσης το νοσοκομείο αναφέρει ότι το παιδί μας δέχτηκε ενδοτραχειακή διασωλήνωση και έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

ΕΓΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, που παρακολουθούσαμε τη διαδικασία, δηλώνουμε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ενδοτραχειακή διασωλήνωση αλλά μόνο καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με μαλάξεις χεριών και όχι φυσικά με απινιδωτή όπως έπρεπε να είχε γίνει!!!

Στη συνέχεια, για την αναφορά του νοσοκομείου ότι άργησε να νοσηλευτεί, δηλώνουμε ότι από την ημέρα του εμβολίου (16/7/21), το παιδί μας ανέβασε πυρετό την επόμενη ημέρα και του χορηγήθηκαν αντιπυρετικά, θεωρώντας ότι ήταν παρενέργεια του εμβολίου, όπως γνωρίζουμε όλοι και όπως μας καθησύχασαν άλλοι γιατροί. Η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο μέχρι τη μοιραία (23η Ιουλίου), που παρουσίασε πρόβλημα στο οξυγόνο. Τέλος είμαστε υπέρ των εμβολιασμών, όταν η διαδικασία πριν αυτών γίνεται σωστά! Το Νοσοκομείο Κορίνθου δε διενεργεί καμία θερμομέτρηση ή έστω κάποιο τεστ παρά μόνο ένα φτωχό ερωτηματολόγιο, καθιστώντας τη διαδικασία ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για κάποιον που ίσως νοσεί από COVID και είναι ασυμπτωματικός!!!!

Για όλα τα προαναφερόμενα το αποτέλεσμα είναι ότι ένας νέος άνθρωπος πέθανε έξω από την πόρτα του νοσοκομείου σε προθάλαμο κοινής θέας, που ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Τ.Ε.Π. ενώ 5 λεπτά πριν μιλούσε με τον πατέρα του!

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ