«Θα προτιμούσα να σαπίσω στην κόλαση παρά να ανεχτώ άλλη μια μέρα αυτής της χειραγώγησης και του ελέγχου πάνω μου»


 

Ένας άνδρας στη Γιούτα των ΗΠΑ, σκότωσε τα πέντε παιδιά του, τη σύζυγο και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, αφήνοντας σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι προτιμά να «σαπίσει στην κόλαση», παρά να «ανεχτεί» άλλη μια μέρα τη «χειριστική» σύζυγό του.

Ο Μάικλ Χάιτ, 42 ετών, στο παράξενο σημείωμα αυτοκτονίας του, έθεσε τον εαυτό του ως θύμα και κατηγόρησε τη σύζυγό του, Tausha, ανέφερε η Daily Mail.

«Αυτό είναι ανοησία και δεν μπορώ να το αντέξω ούτε μια μέρα ακόμα. Δεν θα είμαστε βάρος για την κοινωνία. Ζητούσα συνέχεια βοήθεια και δεν άκουγες», φέρεται να έγραψε ο Χάιτ, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Θα προτιμούσα να σαπίσω στην κόλαση παρά να ανεχτώ άλλη μια μέρα αυτής της χειραγώγησης και του ελέγχου πάνω μου».

Η σύζυγός του, Tausha, σχεδίαζε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου όταν εκείνος σκότωσε την ίδια και την υπόλοιπη οικογένειά τους.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο Χάιτ κακοποιούσε την οικογένειά του από το 2020, καθώς υπάρχουν στοιχεία πως πάτησε απότομα φρένο, ενώ οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο για να τρομάξει την οικογένειά του που επέβαινε στο όχημα. Πέρα από τον τρόμο, τους προκάλεσε και σημάδια από τις ζώνες.

Σε άλλο περιστατικό, είχε χτυπήσει το κεφάλι της μεγαλύτερης κόρης του στην άκρη του καναπέ. Οι κόρες του είχαν αναφέρει πως ο πατέρας τους «χοροπηδούσε» όταν δεν του άρεσε κάτι. «Φώναζε πολύ και ήθελε να βεβαιωθεί ότι ήξεραν οι γύρω του πως έχει δίκιο».

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ