Το όνομα «ΛΕΥΚΟ» σηματοδοτεί την καθαρότητα στον τρόπο ανάδειξης κάθε επαγγελματικού ή οικιακού χώρου


 

Το «Λευκό» στην Κόρινθο γεννήθηκε το 1980 από τον Γιάννη Χατζηαλεξάνδρου και την σύζυγό του Μάρω Χατζηαλεξάνδρου, με στόχο να αναβαθμίσει κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο στην πόλη. Ωστόσο σύντομα, η φήμη της τεχνογνωσίας και της εγγύησης που παρέχει το «Λευκό» διαδόθηκε και σε άλλα μέρη με αποτέλεσμα, σήμερα, να έχει πολλούς ικανοποιημένους πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Από το 2002, η οικογενειακή επιχείρηση μεγαλώνει με την είσοδο του Μάριου Χατζηαλεξάνδρου, ο οποίος σεβόμενος το όνομα που έχουν χτίσει με κόπο οι γονείς του, καταφέρνει να εξελίξει τεχνολογικά την επιχείρηση και να εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων ακολουθώντας πιστά τα υψηλά πρότυπα που φέρει το όνομα ΛΕΥΚΟ. Πάντα με γνώμονα την ποιότητα και με συνέπεια απέναντι στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε πελάτη, διατηρεί μέχρι και σήμερα την επιχείρηση σε υψηλά επίπεδα.

Στο φυσικό κατάστημα «Λευκό» στην Κόρινθο, θα βρείτε τεράστια γκάμα προϊόντων για το σπίτι και την επιχείρησή σας, ενώ το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος και οι εξωτερικοί συνεργάτες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον χώρο που ονειρεύεστε. Το εξειδικευμένο ραφείο της εταιρείας αναλαμβάνει να κατασκευάσει τα προϊόντα που επιθυμείτε. Όπως μαξιλάρια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κατασκευή κουρτίνας και ρόμαν, με μεγάλη ποικιλία στο τρόπο ραφής καθώς και καλύμματα σαλονιού. Στις αρμοδιότητες του «Λευκό» επίσης συμπεριλαμβάνονται και οι τοποθετήσεις κάθε τύπου κουρτινών, πατωμάτων κ.α. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα επιμέτρησης του δικού σας χώρου πάντα ακολουθώντας τα δικά σας θέλω.

 

Επιπλέον, στο ανανεωμένο e-shop του «Λευκό», μπορείτε να αναζητήσετε από την άνεση του σπιτιού σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να ολοκληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας, έχοντας την δυνατότητα να πληρώσετε είτε online είτε με αντικαταβολή.

ΛΕΥΚΟ | Κύπρου 112, Κόρινθος | 2741 072473 | info@tolefko.gr

FACEBOOK | INSTAGRAM

 

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ