Ανοίγει το λιανεμπόριο με SMS στο 13032 με μεγάλες προσφορές & εκπτώσεις



Ο αριθμός 13032 έχει δημιουργηθεί από τα τέλη Φεβρουαρίου, με στόχο να ελέγξει τη μετακίνηση των πολιτών σε καταστήματα λιανεμπορίου (πλην καταστημάτων τροφίμων και καυσίμων). Στον συγκεκριμένο αριθμό μπορεί κάποιος να στέλνει το ονοματεπώνυμο και θα λαμβάνει μήνυμα που αναφέρει: «Μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα».

Όπως ανακοινώθηκε, θα μπορούμε να κάνουμε τα ψώνια μας μόνο με ραντεβού και με τη χρήση του συγκεκριμένου κωδικού, αυστηρά για 3 ώρες και μόνο μία φορά ανά 24ωρο.
Εάν ο καταναλωτής στείλει από το ίδιο κινητό τηλέφωνο δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα μήνυμα στο 13032, τότε λαμβάνει το εξής μήνυμα: «Η μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα δεν είναι εφικτή. Επιτρέπεται μία μετακίνηση ημερησίως».
Η μετακίνηση από δήμο σε δήμο επιτρέπεται και για το λιανεμπόριο,
όπως ακριβώς ισχύει ήδη για τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής.

Συγκεκριμένα, με το SMS στο 13032 επιτρέπεται το click away (παραλαβή του προϊόντος έξω από το κατάστημα -χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας) αλλά και το click in shop (μετρητά ή χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) στα καταστήματα αλλά όχι στα εμπορικά κέντρα και τα mall, το άνοιγμα των οποίων θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του κορονοϊού, την επόμενη εβδομάδα.

Ταυτόχρονα,  ισχύει ο κανόνας του ενός πελάτη ανά 25 τετραγωνικά μέτρα με μέγιστο όριο 20 πελάτες, η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ