Αρχικά ο Αδ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter έσπευσε να συσχετίσει την δράση της αναρχικής συλλογικότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ.


 

Στο σπίτι του Υπ. Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη στο Μαρούσι, έκαναν παρέβαση μέλη της αναρχικής συλλογικότητας “Ρουβίκωνας”, πετώντας τρικάκια με συνθήματα όπως «η φτώχεια δεν σταματά με επικοινωνιακά κόλπα».

«Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Αλέξη Τσίπρα έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα…μπα σύμπτωση θα είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε..» έγραψε ο υπουργός.

Σε νεότερο tweet του ο Αδωνις Γεωργιάδης επισήμανε ότι ο Ρουβίκωνας έριξε και μακαρόνια, προφανώς ως διαμαρτυρία για το «Καλάθι του Νοικοκυριού».

«Τώρα βλέπω ότι πέταξαν και μακαρόνια οι «επαναστάτες» το Ρουβίκωνα για να διαμαρτυρηθούν και καλά για το Καλάθι…άμα δεν έχει κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το «Καλάθι» πόνεσε πολύ τελικά…»

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ