Μετά τα πέντε χρόνια που έχουν περάσει από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, στο κοιμητήριο Ζωγράφου έγινε η εκταφή χωρίς να παρευρεθεί κανένας δικός του άνθρωπος.


 

Η εκταφή του ηθοποιού έγινε «υπηρεσιακά» ενώ στην ιστοσελίδα «Μένουμε Ζωγράφου» αναφέρεται σε ανάρτηση ότι «ουδείς ασχολήθηκε». Η Καίτη Φίνου με ανάρτησή της αναφέρει πως η μοναχοκόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία δεν ειδοποιήθηκε από κανέναν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Καίτης Φίνου:

Σταθάκο μου…… Κανείς δεν σε ξέχασε απ’όλους όσους σ’αγάπησαν πραγματικά. Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών και περισσότερο των συγγενών εξ’αίματος -να σημειώσω δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την εκταφή-…..η κόρη του Μαρία Ψάλτη το έμαθε πριν λίγες ώρες από τα τηλέφωνα που της έκαναν φίλοι της. Είναι θυμωμένη, λυπημένη, εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς. Δεν θα τον άφηνε ποτέ τον πατέρα της “μόνο του”……. Ευχαριστεί την Κα Μπαρκουλη που το γνωστοποίησε! όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει να γίνει, για την ψυχή του…. Ευχαριστεί και το ΣΕΗ και την Αννα Φόνσου για πράγματα που θα μάθετε από τα κανάλια μάλλον, που διψούν για τέτοιες ειδήσεις……

*όσο για μένα (επειδή τον επισκέφθηκα πριν 2 εβδομάδες) έμεινα άφωνη γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ειδοποιηθεί έστω από το σωματείο. Γιατί κατ’εμέ αφού λέει ο Δήμος πως δεν εύρισκαν κανένα μήπως θα έπρεπε να μάθουν το τηλέφωνο των συγγενών του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών; Να αναπαυθεί η ψυχή σου Στάθη μου και θα βρίσκεσαι σύντομα εκεί που σου αξίζει.


Η ανάρτηση της κόρης του Στάθη Ψάλτη

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία  αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Καίτης Φίνου, επιβεβαιώνοντας τα όσα έγραψε, προσθέτοντας: «Δεν έχω να πω τίποτε άλλο, τα είπε όλα η Καιτούλα».

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ