Η Wolt ανακοίνωσε ότι «αναστέλλει την παραγγελειοληψία και τις παραδόσεις της κατά τόπους και για χρονικά διαστήματα που επικρατούν αντίξοες καιρικές συνθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την προστασία των συνεργατών διανομέων»


 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το μέτρο εφαρμόζεται σταδιακά σε περιοχές που εντοπίζονται έντονα καιρικά φαινόμενα και οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν από την εφαρμογή για το εάν πραγματοποιούνται διανομές στην περιοχή τους ή όχι».

Η εταιρεία «παρακαλεί για την κατανόηση των χρηστών για τυχόν καθυστερήσεις. Για την Wolt, η υγεία και η ασφάλεια των συνεργατών διανομέων είναι υψίστης σημασίας».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ώρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου μια εικόνα που κατέγραψε ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κέμμος, η οποία απεικονίζει έναν διανομέα της εταιρείας να κινείται σε πολύ επικίνδυνες καιρικές συνθήκες προκειμένου να παραδώσει μια παραγγελία, με χιλιάδες χρήστες να εκφράζουν την οργή τους τόσο προς τις εταιρείες διανομής φαγητού, αλλά και προς τους πολίτες που παρά την σφοδρή κακοκαιρία, επιμένουν να παραγγέλνουν απ’ έξω.

Photo: Yannis Kemmos

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ