Αν προγραμματίζετε γάμο ή βάπτιση το 2024, είναι η ώρα να βρείτε φωτογράφο!


 

Ένας από τους πιο καταξιωμένους φωτογράφους γάμου διεθνώς*, είπε πως τα μόνα πράγματα που θα μείνουν από την ημέρα του γάμου σας, είναι οι φωτογραφίες και οι βέρες σας… Με αυτό τον τρόπο παρότρυνε τους μελλόνυμφους πελάτες του, να επιλέξουν με την δέουσα προσοχή και σχολαστικότητα τους κατάλληλους επαγγελματίες που θα αναλάβουν να αποτυπώσουν αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή στην κοινή ζωή κάθε ζευγαριού.

 

Η αλήθεια είναι, πως οι φωτογράφοι που καλύπτουμε γάμους αλλά και βαπτίσεις, καλούμαστε συχνά να εξηγήσουμε στους υποψήφιους πελάτες μας πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουν πρώτα οι ίδιοι τι θέλουν και πως φαντάζονται τις δικές τους εκδηλώσεις, πριν ξεκινήσουμε να συζητάμε για ημερομηνίες, εκκλησίες, δεξιώσεις και κόστη.

Αν και κάθε μυστήριο βασίζεται σε ένα γνωστό “σενάριο” , το οποίο ο φωτογράφος οφείλει να γνωρίζει και να σέβεται, οι πρωταγωνιστές αλλάζουν κάθε φορά και αυτό είναι το σημαντικότερο κομμάτι της κάθε τελετής.

Τα ζευγάρια, οι γονείς, οι παππούδες και οι γιαγιάδες, τα ανήσυχα μωρά και οι αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς, κάνουν κάθε μυστήριο μοναδικό και πρωτότυπο ακόμη και για εμάς που εργαζόμαστε τόσο συχνά πάνω σε αυτό.

Αν λοιπόν κρατήσουμε την συμβουλή του *Yervant, για προσοχή και σχολαστικότητα στην επιλογή του φωτογράφου σας, θα προσθέσουμε πως καλό θα ήταν να ξεκινήσετε άμεσα την έρευνα αγοράς κρατώντας σημειώσεις που δε θα αφορούν μόνο τα οικονομικά αλλά κυρίως όσα σας άρεσαν ή όχι. Μην ξεχνάτε πως ο φωτογράφος, θα σας κοστίσει πολύ περισσότερα από χρήματα, αν το μόνο κριτήριο της επιλογής σας, είναι το κόστος των υπηρεσιών του…

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε, δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις και κάθε άγχος σας είναι δικαιολογημένο. Αφιερώστε στο ραντεβού μας τον χρόνο που απαιτείται, ώστε φεύγοντας, να έχετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Η καλή συνεργασία, η θετική διάθεση και η ειλικρίνεια αποτελούν απαραίτητα συστατικά ώστε να πετύχει κάθε ομάδα, και σε εμάς αρέσει να λειτουργούμε με τους πελάτες μας, ως ομάδα…

 

#savethedate #weddings_2024

FB: SzisidiS photography | IΝ: SzisidiS photography

Ερμού 39, Κόρινθος | 6932432404 | 6989389197

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ