Χρήση χημικών κατά την διαπραγμάτευση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσου Ηλιόπουλου και του ΚΚΕ Γιάννη Δελή με τον διοικητή της αστυνομίας.


 

Υπερβάλλων ο ζήλος της αστυνομίας να βγάλει από το σπίτι της μια μονογονεϊκή οικογένεια στην οδό Πολυλά στα Πατήσια για χρέος 800 ευρώ σε ανεξόφλητα κοινόχρηστα.

ΜΑΤ, πυροσβεστικά οχήματα, αλλά και αστυνομικοί με πολιτικά, επί ποδός από νωρίς το πρωί σε ακόμα μια επιχείρηση έξωσης στη γνωστή υπόθεση της Δήμητρας Καλδή, που είχε αποτραπεί την προηγούμενη φορά. Αφού απέκλεισαν τον δρόμο έξω από το σπίτι, έφτασαν στο σημείο να ρίξουν χημικά στους δεκάδες αλληλέγγυους πολίτες που είχαν σπεύσει να τη σταματήσουν.

Ένας άνθρωπος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και χρειάστηκε να έρθει το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει. Νωρίτερα, αστυνομικοί, που συνόδευαν τον δικαστικό επιμελητή, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα απαιτώντας από την οικογένεια της Δήμητρας Καλδή να φύγει από το σπίτι.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος  μίλησε και Στο Κόκκινο 105.5 για την απάνθρωπη επιχείρηση έξωσης, σχολιάζοντας δηκτικά το γεγονός ότι εκτός από τις αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει να συνδράμουν και πυροσβεστικά οχήματα. «Μάλλον περισσεύουν οι πυροσβέστες και τους στέλνουν και στις εξώσεις» τόνισε με νόημα.

 

Πηγή: avgi.gr

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ