Ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25 εξέφρασε τη σιγουριά του πως ο δράστης της επίθεσης εναντίον του δεν ήταν 17 χρονών


 

Την βεβαιότητά του πως ο δράστης της επίθεσης εναντίον του, που σημειώθηκε στα Εξάρχεια, δεν ήταν 17 χρονών αλλά τουλάχιστον 25, και μάλιστα «εξασκημένος στη χειρουργική βία» εξέφρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25 δήλωσε μεταξύ άλλων πως ελπίζει σήμερα να καταθέσει στον ανακριτή και θα μιλήσει όταν τοποθετηθεί η Δικαιοσύνη.

«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα και ο καθένας μιλάει όσο εξελίσσεται η διαδικασία είναι μεγάλο πλήγμα για την Δικαιοσύνη» σημείωσε ο ίδιος.

«Ήταν 6-7 άτομα και είδα ποιος με τραυμάτισε. Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν 17χρονος, ήταν τουλάχιστον 25χρονος και μάλιστα εξασκημένος στην χειρουργική βία. Δεν θα υποκαταστήσω εγώ τους ανακριτές ή όπως κάνει ο κ. Θεοδωρικάκος που βγαίνει και λέει πως τα έλυσε όλα μόνος του και γίνεται και εισαγγελέας και δικαστής και ένορκος και ανακριτής. Εγώ θα παραμείνω πιστός στην διαδικασία την θεσμοθετημένη» προσέθεσε.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε πως θα περιμένει να δει την δικογραφία και ύστερα θα τοποθετηθεί, ενώ ευχαρίστησε τους υγειονομικούς στον Ευαγγελισμό, οι οποίοι όπως υπογράμμισε «αξίζουν όχι συγχαρητήρια, αλλά στήριξη».

 

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ