Η 31χρονη μητέρα δύο παιδιών από την Τουρκία τον περασμένο Γενάρη πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγό της επειδή την κακοποιούσε συστηματικά. Τελικά δικαιώθηκε έχοντας μείνει στη φυλακή για 108 ημέρες.


 

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου η Μελέκ ξέσπασε σε κλάματα ενώ «λύγισε» μόλις αντίκρισε και έσφιξε στην αγκαλιά της τις κόρες της. Με αγκαλιές και δάκρια χαράς την υποδέχτηκαν φίλοι και συγγενείς αφού μετά από τρεις μήνες στη φυλακή είναι πλέον και πάλι κοντά τους.

Η Μελέκ, γινόταν συστηματικά έρμαιο των βίαιων και ερωτικών φετίχ του Ραμαζάν, ο οποίος την έδενε, τη βασάνιζε, τη βίαζε, την ξυλοκοπούσε και την υπέβαλλε σε σαδιστικές δοκιμασίες, συχνά μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά τους. Ένα βράδυ αφού αναγκάστηκε να μείνει για ώρες γυμνή και δεμένη στο πάτωμα ενός δωματίου, πήρε την απόφαση να σώσει τον εαυτό της, αλλά και τα δύο της παιδιά. Παρά το γεγονός ότι η ίδια βρισκόταν σε αυτοάμυνα, έμεινε στη φυλακή για τρεις και πλέον μήνες, χωρίς ιατρική φροντίδα και ψυχολογική υποστήριξη. Όλο αυτό το διάστημα, οργανώσεις για την ισότητα των φύλων, αλλά και απλών χρηστών των social media ζητούσαν την άμεση αποφυλάκισή της, από τη στιγμή που η γυναίκα αναγκάστηκε να αμυνθεί σε ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης, όπως και εν τέλει έγινε.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ