Δύο εκατομμύρια ευρώ αξιώνει κύριος που δεν μπορεί να χωνέψει το friend zone, με την υπόθεση να φτάνει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σιγκαπούρης.


 

 

 

Aπίστευτη δικαστική διαμάχη εκτυλίσσεται στη Σιγκαπούρη ανάμεσα σε δύο πρώην φίλους, αφότου ο άνδρας έκανε μήνυση στη γυναίκα απαιτώντας 2 εκατομμύρια ευρώ για «ψυχικό τραύμα» επειδή εκείνη δε δέχτηκε να τα φτιάξει μαζί του μετά από τέσσερα χρόνια φιλίας

Ο K Kawshigan, διευθυντής της εταιρείας drone D1 Racing, κατέθεσε δύο μηνύσεις εναντίον της Nora Tan Shu Mei αφότου εκείνη τον απέρριψε, ισχυριζόμενος ότι οι πράξεις της αμαύρωσαν την φήμη του και του στέρησαν τουλάχιστον πέντε επαγγελματικές συνεργασίες.

Από την πλευρά της, η Tan απάντησε με αγωγή με την οποία ζητά από εκείνον τα χρήματα που ξόδεψε για την ασφάλειά της, και συγκεκριμένα για να εγκαταστήσει σύστημα παρακολούθησης και συναγερμό στο σπίτι της για να προστατευτεί από τον Kawshigan, αλλά και για συνεδρίες ψυχοθεραπείας αφότου εκείνος αρνήθηκε να δεχτεί την απόρριψή της και άρχισε να την παρενοχλεί.

Αρχικά, ο K Kawshigan μήνυσε την Tan ζητώντας της περίπου 15.500 ευρώ για παραβίαση της συμφωνίας για την βελτίωση της σχέσης τους, ωστόσο η έδρα δεν έκανε δεκτό το αίτημά του, δηλώνοντας πως δεν θα γίνει αρωγός στην «μεθοδευμένη προσπάθεια του Kawshigan να εξαναγκάσει σε δέσμευση» την Tan.

Εκείνος, βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί: Τώρα μηνύει την Tan για περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σιγκαπούρης για διάφορες ζημίες που ισχυρίζεται ότι του προκάλεσε, συμπεριλαμβανομένου του τραύματος που υποστηρίζει ότι υπέστη όταν του είπε ότι τον βλέπει μόνο σαν φίλο.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σιγκαπούρης στις 9 Φεβρουαρίου.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ