Κρεβάτια από χαρτόνι που έχουν τοποθετηθεί στους κοιτώνες των αθλητών στο Ολυμπιακό χωριό και ελπίζουν ότι θα βοηθήσουν στο να εμποδιστεί η διασπορά του κορονοϊού μέσω του sεξ


 

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν τοποθετηθεί στους κοιτώνες των αθλητών κρεβάτια από χαρτόνι ελπίζοντας ότι θα βοηθήσουν στο να εμποδιστεί η διασπορά του κορονοϊού μέσω του σeξ, το οποίο απαγορεύεται στο Τόκιο λόγω της πανδημίας!

Η απαγόρευση του σeξ είναι μόνο ένας από τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν οι αθλητές. Δεν θα τους επιτρέπεται να αγοράζουν αλκοόλ ενώ δεν θα έχει πρόσβαση και η οικογένειά τους στο χωριό. Οποιαδήποτε παραβίαση κανόνων, ανάλογα με τη βαρύτητά της, θα μπορέσει να επιφέρει ακόμα και αποκλεισμό από τα αθλήματα.

Αν και οι αθλητές έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους σχετικά με τα κρεβάτια τους, οι κατασκευαστές διαβεβαίωσαν ότι δεν πρέπει να προβληματίζονται «αρκεί να μην ανέβουν δύο άτομα πάνω σε αυτά». Τα κρεβάτια είναι ελαφριά και δεν αντέχουν επιπλέον βάρος, οπότε αν ανέβουν δύο άτομα σε αυτά,  απλά θα καταρρεύσουν, ενώ οι διοργανωτές θα ξέρουν ποιος τηρεί τους κανόνες και ποιος όχι…

Τα εν λόγω κρεβάτια θα αφαιρεθούν και θα ανακυκλωθούν μόλις τελειώσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ενώ το Ολυμπιακό χωριό θα μετατραπεί σε πολυτελή διαμερίσματα.


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here