Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης, καθώς γυναίκα που πήγε για τη δεύτερη δόση του εμβολίου, “το ‘σκασε” με τη σύριγγα στο χέρι


 

 

Μία 61χρονη που πήγε να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου, στην Μεταμόρφωση, άρχισε να τρέχει με τη βελόνα ακόμα καρφωμένη στο μπράτσο της.

Η νοσηλεύτρια και η γιατρός, έτρεξαν πίσω της, με την 61χρονη να επιβαίνει στο αυτοκίνητου του συζύγου της και αυτός να βάζει μπρος το αυτοκίνητο και να φεύγουν.

Η γυναίκα -η οποία δήλωσε πως είναι γιατρός- πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού της, και αφού την είδε η γιατρός, προχώρησε στον εμβολιασμό. Την ώρα που η νοσηλεύτρια της έκανε το εμβόλιο, η 61χρονη της ζήτησε να μην βγάλει τη βελόνα ώστε να της χορηγήσει στη συνέχεια ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο που είχε μαζί της.

Καθώς η νοσηλεύτρια της εξήγησε ότι αυτό δεν γίνεται, η γυναίκα έσπρωξε τη νοσηλεύτρια και έφυγε τρέχοντας έξω από το κτίριο  -με τη σύριγγα στο μπράτσο- όπου την περίμενε ο σύζυγός της.

Το προσωπικό ειδοποίησε αμέσως την Πολιτική Προστασία και την Αστυνομία, που έσπευσαν στο εμβολιαστικό κέντρο και πήραν καταθέσεις.

Λίγο αργότερα, και αφού είχε φύγει η Αστυνομία, το ζευγάρι επέστρεψε στο εμβολιαστικό κέντρο. Με την γυναίκα να είναι καλά στην υγεία της…. ενώ ο σύζυγός της παρέδωσε στο προσωπικό του νοσοκομείου τη βελόνα…

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ