Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
Αρχική news TikTok Lite: Πρόγραμμα ανταμοιβής για τους ενήλικους χρήστες

TikTok Lite: Πρόγραμμα ανταμοιβής για τους ενήλικους χρήστες

TikTok Lite: Πρόγραμμα ανταμοιβής για τους χρήστες άνω των 18 ετών


TikTok Lite:

Μέσω του TikTok Lite, οι χρήστες άνω των 18 ετών μπορούν να κερδίζουν πόντους στο πλαίσιο του λεγόμενου «Προγράμματος ανταμοιβής», εκτελώντας ορισμένες εργασίες στην εφαρμογή, όπως η παρακολούθηση βίντεο, η αλληλεπίδραση σε περιεχόμενο, η παρακολούθηση δημιουργών ή η πρόσκληση φίλων να συμμετάσχουν. Αυτοί οι πόντοι μπορούν να ανταλλάσσονται με ανταμοιβές, όπως κουπόνια Amazon, δωροκάρτες μέσω PayPal ή το νόμισμα του TikTok.

Ωστόσο, η TikTok της ByteDance, έλαβε 24 ώρες προθεσμία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να παράσχει αξιολόγηση κινδύνου για τη νέα εφαρμογή -που κυκλοφόρησε αυτό το μήνα στη Γαλλία και την Ισπανία- μετά από ανησυχίες σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις της στα παιδιά και την ψυχική υγεία των χρηστών.

Εκτός από την αξιολόγηση κινδύνου, η πλατφόρμα έχει προθεσμία έως τις 26 Απριλίου για να παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μέτρα που έχει λάβει για την άμβλυνση των επιπτώσεων στους χρήστες. Στη συνέχεια, η Επιτροπή θα αξιολογήσει τα επόμενα βήματα.

Η δομή του συστήματος ανταμοιβής του TikTok Lite στοχεύει στην αύξηση του “χρόνου επί της οθόνης” των χρηστών εντός της πλατφόρμας. Έχει αναπτυχθεί σε διάφορες χώρες και έκτοτε επεκταθεί σε αγορές κυρίως της Ασίας και πέραν αυτής.

 

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ