Ένας χρόνος πέρασε από την ιστορική απόφαση που έκλεισε τα ηγετικά στελέχη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης  Χρυσή Αυγή στη φυλακή, και η ελληνική πραγματικότητα μας δείχνει πως δυστυχώς δεν μάθαμε τίποτα.


 

 

Κανονικά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το ελληνικό χώμα ποτίστηκε με το αίμα χιλιάδων Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από εκείνους οι οποίοι ήταν και παραμένουν ινδάλματα των ακροδεξιών νεοναζί, αν αυτού όμως τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε εμβρόντητοι τα γεγονότα στην Θεσσαλονίκη με τα φασιστοειδή να επιτίθενται απροκάλυπτα με μαχαίρια σε φοιτητές και μαθητές, αφού επίσημα έχουν παρεισφρήσει στα σχολεία. Παράλληλα παρακολουθούμε επίσης με μεγάλη έκπληξη τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των φιλάθλων του ΠΑΟΚ μιας ιστορικής ομάδας που δημιουργήθηκε από πρόσφυγες με τους ακροδεξιούς πυρήνες να διεκδικούν ρόλους με την βία στο σωματείο του βορρά.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και το show του Μπογδάνου το οποίο μπορεί μεν να προκάλεσε την αποπομπή του με τον τρόπο που την προκάλεσε, ήρθε όμως πολύ καθυστερημένα με τον ακροδεξιό βουλευτή να έχει εισπράξει την σκανδαλώδη κάλυψη του κόμματος του όταν μερικές μόνο μέρες πριν το αντικομμουνιστικό του παραλήρημα στην βουλή δημοσιοποιούσε ονόματα ανήλιων παιδιών.

Σε κάθε περίπτωση η απάντηση πρέπει να είναι σκληρή. Είτε αφορά σε νέα ακροδεξιά φυντάνια με μαύρα ρούχα είτε αφορά τους Χρυσαυγίτες με… γραβάτα. Και κανένα κόμμα, κανένας πολιτικός αλλά και κανένας απλός πολίτης δεν πρέπει να επιτρέπουν στην ακροδεξιά να ξαναβγεί στην επιφάνεια.

photo – επιμέλεια: SzisidiS

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ