Τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις – που αναμένονται επίσημα τις επόμενες  ώρες – επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη για βιασμό


 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ, στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως όταν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Η 24χρονη έχει δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Ειδικότερα, η 24χρονη έχει καταθέσει ότι αναγνώρισε δύο άτομα και είπε ότι θυμάται ακόμα ένα άτομο να βρίσκεται στο δωμάτιο. Με το δεδομένο των τοξικολογικών εξετάσεων τόσο ο 27χρονος – που παραδέχθηκε τη συνεύρεση αλλά ανέφερε ότι έγινε με τη θέλησή της- θα κληθεί ξανά να καταθέσει όσο και ο δεύτερος που κατονόμασε η κοπέλα, ενώ το στοιχείο αυτό μπορεί να αναβαθμίσει την κατηγορία για ομαδικό βιασμό, που επισύρει ποινή ισοβίων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, η κοπέλα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να βρει την ψυχική της ισορροπία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχεται και απειλές.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ