Το κορεάτικο «Τhe Squid Game» ανακοινώνει δεύτερο κύκλο, λίγο πριν γίνει επισήμως η μεγαλύτερη επιτυχία του Netflix


 

“Το Παιχνίδι του Καλαμαριού” είναι μια τηλεοπτική σειρά τρόμου και επιβίωσης από τη Νότια Κορέα που μεταδίδεται στο Netflix. Είναι βασισμένο σε ένα δημοφιλές παιδικό παιχνίδι στην Κορέα, που χρησιμοποιεί έναν πίνακα σε σχήμα καλαμαριού. Στα επεισόδια, τα παιδικά παιχνίδια με τους πολύ απλούς κανόνες, αφήνουν όλη η προσοχή του θεατή να στραφεί στους πρωταγωνιστές και τις καταστάσεις που αυτοί καλούνται να αντιμετωπίσουν. Πρόκειται για 456 απένταρους παίκτες που αποδέχονται μια παράξενη πρόσκληση για να συναγωνιστούν σε ένα θανατηφόρο τουρνουά επιβίωσης, με ένα πολύ δελεαστικό έπαθλο. Τα γραφιστικά και τα εφέ της σειράς βασίζονται αρκετά σε video game αντίληψη, και anime, ενώ κυρίαρχη θέση έχουν τα σύμβολα από τα κουμπιά του χειριστηρίου του Playstation.

Ο δημιουργός της σειράς 9 επεισοδίων, Χουάνγκ Ντονγκ-Χιουκ, αν και είχε κάνει ξεκάθαρο πως δεν θέλει να σκεφτεί καν το ενδεχόμενο μιας συνέχειας, μετά την τεράστια επιτυχία, άλλαξε γνώμη!

Οι σκέψεις για τη δεύτερη σαιζόν έχουν να κάνουν κυρίως με έναν δεύτερο γύρο παιχνιδιού, όπου νέοι αλλά και παλιοί παίκτες θα λάβουν δράση σε ένα καινούριο στίβο με νέους κανόνες.

Η Daily Mail αναρωτιέται αν το «Squid Game» είναι η πιο διεστραμμένη σειρά αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση…

Η κορεατική σειρά έχει φτάσει στο νούμερο ένα στην κατάταξη της ροής του Netflix στη Βρετανία και είναι ήδη στις κορυφαίες θέσεις και στη χώρα μας.

Κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου και μπήκε στο Top-10 σε δύο μόλις ημέρες από την πρώτη προβολή της.

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ