Τον μοναδικό καφέ του Daily Cherry μπορείς πλέον να τον προετοιμάζεις και στο σπίτι σου!
Φρεσκοκαβουρδισμένο & φρεσκοκομμένο την ίδια μέρα. Μάθε πως…


 

Στην νέα πλατεία, εντός της στοάς, μπορείς να βρεις ένα μικρό και καλαίσθητο καφέ που λειτουργεί ταυτόχρονα ως σύγχρονο καφεκοπτείο, τα τελευταία 2 χρόνια.

Θα σε υποδεχτούν ο Λωράν ή Laurent αν προτιμάς και η Εύα, νέα παιδιά, που με αγάπη και μεράκι, φροντίζουν τον καφέ είτε για να τον απολαύσεις εκείνη την στιγμή είτε για να τον ετοιμάσεις στο σπίτι σου…

Γνωρίστηκαν το 2017, όταν η Εύα βρέθηκε στα πλαίσια καφετουρισμού στην Αφρική, όπου ο Λωράν πειραματιζόταν με τον καφέ! Χρειάστηκαν μόλις λίγοι μήνες για να πάρουν την απόφαση να ανοίξουν το Daily Cherry στην Κόρινθο!


Από την πρώτη επίσκεψη, θα νιώσεις ότι το πρώτο τους μέλημα είναι να πιείς έναν καφέ που να ταιριάζει στο γούστο σου. Θα σε ρωτήσουν τι προτιμάς, πως το φαντάζεσαι, τι γεύση θέλεις να έχει ο καφές σου… Επίγευση, οξύτητα, άρωμα, έχουν όλα σημασία σε κάθε καφέ που προετοιμάζουν.


Στο The Daily Cherry Coffee Roasters η εμπειρία του καφέ είναι προσωπική υπόθεση και αυτό θα το βρεις σίγουρα με έναν διαφορετικό και ποιοτικό καφέ που θα καλύψει την επιθυμία σου!

Όλοι οι καφέδες καβουρδίζονται σε εβδομαδιαία βάση. Υπάρχουν τρία διαφορετικά χαρμάνια και αρκετοί μονοποικιλιακοί καφέδες καθώς και τρείς διαφορετικοί καφέδες για όσους αποφεύγουν την καφεΐνη.


Μπορείς να συνοδεύσεις τον καφέ σου με χειροποίητες μπάρες δημητριακών χωρίς προσθήκη ζάχαρης! Θα απολαύσεις πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς με όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι!

Στο νέο εγχείρημα του Daily Cherry , το e-shop του, (www.thedailycherry.gr) θα βρεις
όλους τους καφέδες αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να προετοιμάζεις τον καφέ σου στο σπίτι. Το πιο όμορφο στοιχείο είναι πως ο Λωράν και η Εύα μπορούν μέσα από τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, να δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για σωστή παρασκευή καφέ και το κάνουν με μεγάλη χαρά!

Όσο περιμένεις τον καφέ σου, θα καταλάβεις πως ο καφές είναι κουλτούρα, είναι κάτι που οι άνθρωποι μοιράζονται και κουβεντιάζουν γύρω από αυτό. Ο καφές, που ένωσε τον Λωράν και την Εύα, είναι πολύπλοκος και για αυτήν την πολυπλοκότητα δεν διστάζουν να συζητούν με όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα…

Επισκεφθείτε το The Daily Cherry Roasters ή το www.thedailycherry.gr για να ανακαλύψετε περισσότερα για τον καφέ αλλά κυρίως για να τον απολαύσετε όπως του αξίζει…

Ερμού 39, Κόρινθος (εντός στοάς) | delivery: 2741020320 | info@thedailycherry.gr
www.thedailycherry.gr


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ