Οι δηλώσεις Βορίδη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 προκαλέσαν την οργή του Βαγγέλη Βλάχου, αδερφού θύματος των Τεμπών.


 

Μιλώντας σήμερα Παρασκευή (03/11) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Μάκης Βορίδης τόνισε ότι η αντιπολίτευση μιλάει για τα Τέμπη την ίδια ώρα που κρίθηκε σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις για αυτά.

Το παραπάνω ήταν αρκετό ώστε να προκαλέσει την οργή του Βαγγέλη Βλάχου, αδερφού θύματος των Τεμπών, ο οποίος με ένα μακροσκελές κείμενο αναφέρει ότι το 41% δεν διαγράφει το έγκλημα και ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να προστατεύσει τους πολίτες.

Η απάντηση του κ. Βλάχου:

____________________________________

«Όχι. Τα Τέμπη δεν κρίθηκαν από δύο Εκλογές. Δεν έχετε το δικαίωμα να λέτε ότι η δικαίωση 57 διαμελισμένων και καμμένων ανθρώπων κρίθηκε από την ψήφο των πολιτών. Μήπως και τα φάρμακα, τα χειρουργεία και η αποκατάσταση των πολυτραυματιών κρίθηκε σε δύο εκλογές; Αλήθεια; Αυτό λέτε; Δεν μπορούν να κρίνουν εκλογές τα Τέμπη, γιατί ο λαός δεν είδε και δεν έμαθε τι πραγματικά έγινε στα Τέμπη.

Φροντίσατε εσείς για αυτό. Θα σας ρωτάμε για πάντα για τα Τέμπη, γιατί είστε υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα. Εσείς το επιτρέψατε. Με τις αποφάσεις σας. Θα ρωτάμε μέχρι να απαντήσετε. Και όταν απαντήσετε με τα ψέματά σας, θα συνεχίσουμε να ρωτάμε. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ. Αλλά δεν είναι η αντιπολίτευση που ρωτάει. Είμαστε εμείς αυτοί που ρωτάμε. Κάθε φορά που απαντάτε απαντάτε σε μάνες, πατεράδες, κόρες, γιους, αδέρφια, συζύγους, συντρόφους, συγγενείς και φίλους, όχι στην αντιπολίτευση.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ