Η Ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την Φώφη Γεννηματά. Μια γυναίκα σύμβολο για πολλούς Έλληνες, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έφυγε νικημένη από τον καρκίνο στα 57 της χρόνια.


 

 

Η μέρα του αποχαιρετισμού στη Φώφη Γεννηματά είναι μέρα εθνικού πένθους. Η σορός της έφτασε στη Μητρόπολη, λίγο μετά τις 08:00 και το φέρετρο ήταν καλυμμένο με τρεις σημαίες: τη γαλανόλευκη, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ. Με δάκρυα στα μάτια και με ένα λουλούδι  στα χέρια από νωρίς το πρωί πολίτες της Αθήνας αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδος, έσπευσαν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στη Φώφη Γεννημματά. Χαρακτηριστικό του σεβασμού που έχαιρε η Φώφη Γεννηματά το γεγονός πως ενώ το λαϊκό προσκύνημα είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10:00 και να διαρκέσει έως τις 14:00 το μεσημέρι, από πολύ νωρίτερα, κόσμος κάθε ηλικίας άρχισαν να συγκεντρώνεται στη Μητρόπολη.

Πολιτική ηγεσία βουλευτές στελέχη από όλα τα κόμματα έδωσαν το παρόν στη Μητρόπολη καθώς βέβαια είναι σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής. Όλοι τους με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια. Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Χαμόγελο του Παιδιού και την Κιβωτό του Κόσμου  ώστε να ενισχυθούν τα παιδιά που τόσο αγαπούσε η Φώφη Γεννηματά.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ