17 ολόκληρα χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιo τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν για ένα reunion που περιμένουν όλοι. Και όπως όλα δείχνουν, θα το έχουμε μέσα στο 2021.


 

Τα «Φιλαράκια» αφηγήθηκαν για δέκα χρόνια τις περιπέτειες των Ρέιτσελ, Μόνικα, Ρος, Τσάντλερ, Τζόι και Φοίβη και το πως οι έξι αυτοί χαρακτήρες, κατάφεραν με μπόλικο χιούμορ να δείξουν πως γίνεται να κάνεις τους φίλους σου, οικογένεια.

Σε μια απολαυστική δεκαετία, στα επεισόδια της σειράς, εμφανίστηκαν οι πιο γνωστοί ηθοποιοί, από τον Μπροους Γουίλις μέχρι τον Σον Πεν, όλοι ήθελαν να κάνουν τουλάχιστον μία σκηνή με τα «Φιλαράκια». Από το 2004 όμως όταν και προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο, πολλές φήμες ήθελαν την παρέα να επιστρέφει για μια κινηματογραφική συνέχεια όπως έγινε για παράδειγμα με το «Sex and the City», αλλά μάταια.

Οι τηλεοπτικές πλατφόρμες βέβαια έδιναν συχνά πυκνά τροφή στο “πεινασμένο” κοινό, όμως μια το ένα, μια το άλλο (βλέπε και πανδημία) έκαναν τα σχέδια να αναβληθούν.

Αυτή τη φορά όμως τίποτα δεν τους σταματά, καθώς μπαίνουν για γυρίσματα άμεσα. Καμία λεπτομέρεια για το reunion δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, παρά μόνο ότι ο Μπεν Γουίνστον θα σκηνοθετήσει το νέο «ραντεβού» στο Central Perk». Λίγη ακόμη αναμονή λοιπόν……


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ