Με αθρόα προσέλευση οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των νέων μελών της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και την εκλογή του προέδρου του από τη βάση


 

Τα επίσημα αποτελέσματα για την ψήφο στις δύο κάλπες (για τον πρόεδρο και για την Κεντρική Επιτροπή) ανακοίνωσε η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας.

Σε δελτίο τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μεταξύ άλλων σημειώνονται τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι από χθες το μεγαλύτερο κόμμα ενεργών μελών τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο όσο και στο νομό Κορινθίας και γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν σ’ αυτή την μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. 

Με τις χθεσινές εκλογικές διαδικασίες έγινε ένα μεγάλο, ένα σπουδαίο, ένα αποφασιστικό βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα στον τόπο μας.  Με την ένταξη πάνω από 1.000 νέων μελών στις γραμμές μας, σε επίπεδο νομού, με σχεδόν 1800 συνολικά εγγεγραμμένα μέλη στις έξι οργανώσεις  μελών της Κορινθίας, αλλά και με 173.000 μέλη συνολικά στην χώρα μας, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι πλέον ένα άλλο κόμμα. 

Ένα κόμμα πιο μαζικό, λαϊκό, νεανικό, σύγχρονο και ριζοσπαστικό. Μα πάνω από όλα, ένα κόμμα των μελών του. Ο κορμός της μεγάλης προοδευτικής παράταξης άπλωσε τις ρίζες του σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε κοινωνική ομάδα, μετατρέποντας την ελπίδα σε ισχυρή δύναμη αλλαγής. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία. 

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας

***

Αποτελέσματα Εκλογών 15ης Μαΐου

Κάλπη Προέδρου (Νέα Μέλη)

ΟΜ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ 328 Ψήφοι

ΟΜ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 550 Ψήφοι

ΟΜ ΝΕΜΕΑΣ 119 Ψήφοι

ΟΜ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 199 Ψήφοι

ΟΜ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 303 Ψήφοι

ΟΜ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 275 Ψήφοι

 

Κάλπη Κεντρικής Επιτροπής (ενιαίο ψηφοδέλτιο Περιφέρειας Πελοποννήσου)

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ