Σύμφωνα με πληροφορίες η διενέργεια του test DNA αδελφών συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου.


 

 

Στην αποδοχή της εξώδικης πρόσκλησης που απέστειλε ο Νίκος Κουρής, στην Μαργαρίτα Θεοδωράκη για διενέργεια test DNA αδελφών, προχώρησε η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, την ώρα που αναμένεται να ανοίξει η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Κουρής στην πρόσφατη εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων έχασε προσωρινά το δικαίωμα χρήσης του επιθέτου «Θεοδωράκης», και η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η κόρη του συνθέτη θα εκδικαστεί στις 30 Νοεμβρίου.

Με την εξώδικη πρόσκληση ο Ν. Κουρής ζητεί από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να επισκεφθούν από κοινού γενετιστή, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών, ώστε να διακριβωθεί αν έχουν βιολογική συγγένεια.

«Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του test DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εξώδικη πρόσκληση.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ