Μετά την καταγγελία της ίδιας ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο ΑΤ Ομονοίας από τους αστυνομικούς.


 

Οι κατηγορούμενοι ανήκουν στην ομάδα ΔΙΑΣ σε κλήση της ομάδας των αδιάφθορων στα πλαίσια ανάκρισης αρνήθηκαν την κατηγορία καταθέτοντας τη δική τους εκδοχή, έπειτα όμως από περαιτέρω έρευνα οι άνθρωποι των Εσωτερικών Υποθέσεων συγκέντρωσαν ακόμη περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, βάσει των οποίων τελικά οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για κατάθεση καταπέλτη εναντίων των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος φέρεται να έχει καταθέσει ότι τους είδε να μπαίνουν μαζί με την κοπέλα στο τμήμα. Η 19χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στο ισόγειο του τμήματος. Οι αστυνομικοί αρνούνται τα πάντα με τον ένα εξ αυτών να υποστηρίζει ότι έκλεισε ραντεβού με τη νεαρή κοπέλα ώστε να συνευρεθούν ερωτικά με τη συναίνεσή της 19χρονης όχι στο αστυνομικό τμήμα, αλλά μέσα σε αυτοκίνητο.

Τέλος σε σχετική του δήλωσή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρει ότι έχει δοθεί εντολή για άμεση διερεύνηση του θέματος και όπως είπε, σε περίπτωση που επαληθευτεί η καταγγελία της νεαρής θα ξεκινήσουν όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ