Πλήθος κόσμου εκφράζει την αλληλεγγύη του στην Ιωάννα Κολοβού, ενώ την ώρα που ο δικαστικός κλητήρας έβγαινε από το σπίτι, ο κόσμος που είχε μαζευτεί εξέφρασε την οργή του, με τους αστυνομικούς να τον φυγαδεύουν.


 

Γέμισε από κόσμο η οδός Αβύδου και οι γύρω δρόμοι στου Ζωγράφου, το απόγευμα της Δευτέρας (21/11), κατά τη νέα και γεμάτη οργή συγκέντρωση αλληλέγγυων έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, όπου το πρωί της ίδιας ημέρας εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς εικόνες με το σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου, να βγαίνει σε πλειστηριασμό για χρέη 15.000 ευρώ.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα Ιλίσια για να εκφράσει τη στήριξή του. “Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, πάντα θα είναι το όπλο μας.” δήλωσε η Ιωάννα Κολοβού.

Η γειτονιά του Ζωγράφου, τοπικοί φορείς, συνδικάτα, φοιτητές και κόμματα της Αριστεράς επιφύλαξαν θερμή συμπαράσταση στη  κ. Κολοβού.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα τη Δευτέρα, αστυνομικοί με παρουσία δικαστικού κλητήρα μετέβησαν στο διαμέρισμα της κας Κολοβού προκειμένου να της κάνουν έξωση. Μάλιστα, κατέστρεψαν την πόρτα με πριόνι, όπως κατήγγειλε κι ενώ δεν επέτρεπαν στην ίδια να εισέλθει σε αυτό, προκειμένου να γίνει καταγραφή των επίπλων και άλλων αντικειμένων. Η κα Κολοβού κατήγγειλε επίσης ότι ο δικαστικός κλητήρας τη χτύπησε δυνατά στο χέρι.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ