Σαν άλλη Ρένα Βλαχοπούλου την πάτησε γυναίκα στις ΗΠΑ, νικήτρια της λοταρίας με κέρδη ύψους 26 εκατομμυρίων δολαρίων, που έπλυνε το λαχείο μαζί με τα ρούχα της και ίσως την πιθανότητα να γίνει πλούσια!


 

Το λαχείο SuperLotto Plus πωλήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ σε προάστιο του Λος Αντζελες. Την περασμένη Πέμπτη ήταν η τελευταία μέρα προθεσμίας για τον υπερτυχερό να το εξαργυρώσει.

Μια υπάλληλος του καταστήματος είπε, ότι μια γυναίκα εμφανίστηκε στο μίνι μάρκετ την Τετάρτη και είπε στους εργαζόμενους ότι είχε βάλει το λαχείο στο παντελόνι της και αυτό καταστράφηκε όταν μπήκε στο πλυντήριο μαζί με άλλα ρούχα.

Ο διευθυντής του καταστήματος επιβεβαίωσε από τις κάμερες ασφαλείας ότι πράγματι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε προμηθευτεί λαχείο από εκεί ενώ και οι υπάλληλοι την γνώριζαν.

Ένα αντίγραφο του βίντεο παραδόθηκε στους υπεύθυνους της Λοταρίας, δήλωσε ο διευθυντής. Ο ισχυρισμός της θα διερευνηθεί, δήλωσε η εκπρόσωπος της λαχειοφόρου αγοράς.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς αν κάποιος πιστεύει ότι είναι νικητής πρέπει να συμπληρώσει ένα έντυπο αίτησης. Αν έχει χάσει το λαχείο, πρέπει να παρέχει αποδεικτικά στοιχεία ότι το είχε, όπως μία φωτογραφία του εμπρός μέρους και άλλη μια της πίσω όψης του λαχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο σε μεγάλα τζάκ-ποτ να μην διεκδικούν τα χρήματα οι νικητές!

Τέσσερα έπαθλα ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων και άνω δεν έχουν διεκδικηθεί από το 1997, συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου 63 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2015.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ