Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε υποστεί στο παρελθόν πολλές φορές βάναυσο ξυλοδαρμό και εξευτελιστική μεταχείριση.


 

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί ο 34χρονος από το Άργος, ο οποίος επιτέθηκε στη 32χρονη σύζυγό του χρησιμοποιώντας σίδερο και περιέλουσε το πρόσωπο και το σώμα της με χλωρίνη.

Ο δράστης είχε ιστορικό καταχρηστικής συμπεριφοράς προς τη 32χρονη σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε υποστεί στο παρελθόν πολλές φορές βάναυσο ξυλοδαρμό και εξευτελιστική μεταχείριση από τον συλληφθέντα πλέον άνδρα.

Το αποκορύφωμα της καταχρηστικής συμπεριφοράς έλαβε χώρα την 1η Μαρτίου στην κατοικία τους. Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται ως χρήστης ναρκωτικών, την τραυμάτισε σοβαρά με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη. Αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κακοποίησης, ο ίδιος, μαζί με έναν σύντροφό του, μετέφεραν το θύμα στο νοσοκομείο Τρίπολης.

Στο νοσοκομείο δόθηκε στη γυναίκα ένα ενημερωτικό έγγραφο σχετικά με τις υπηρεσίες υποστήριξης των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, η οποία στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του δράστη, και ήταν αυτό που οδήγησε στη σύλληψή του.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ