Με χειροπέδες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο Μένιος Φουρθιώτης, μαζί με άλλα δύο άτομα.


 

Ο Μ. Φουρθιώτης φορούσε διπλή κουκούλα για να μη φανεί το πρόσωπό του στις κάμερες και στους δημοσιογράφους που έχουν συγκεντρωθεί. Σημειώνεται πως ο παρουσιαστής, μετά τη σύλληψή του, ο οποίος είχε προσαχθεί την Μ. Τρίτη στο τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης και οι άλλοι τρεις που συνελήφθησαν κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ενώ οι δύο φερόμενοι ως εκτελεστές του κατηγορούνται επιπλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας εξαιτίας της συμπλοκής τους με αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε πως τα δύο αυτά πρόσωπα φέρονται να έλαβαν το ποσό των 20.000 ευρώ για να υλοποιήσουν το «συμβόλαιο» Φουρθιώτη. Το ποσό αυτό «κουμπώνει» με τις πληροφορίες που δόθηκαν σχετικά με τον άνθρωπο της «νύχτας» με το ψευδώνυμο «ταρίφας». Ο Φουρθιώτης φέρεται να υποσχέθηκε στον «ταρίφα» περί τα 20.000 ευρώ για να πυροβολήσει το ίδιο το σπίτι του, ώστε να φανεί ότι ο παρουσιαστής κινδυνεύει και άρα κακώς του είχε αφαιρεθεί η «φρουρά» που του είχε παραχωρηθεί.

πληροφορίες: Documento


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ