Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος.


 

Bασικός στόχος της ημερίδας ήταν η ανάδειξη της διατροφικής αξίας του ελαιολάδου
και η συμβολή του στην υγεία, καθώς και η ανάπτυξη στρατηγικών για την
ενίσχυση της ελαιοπαραγωγής. Οι ομιλητές επικεντρώθηκαν σε θέματα όπως οι νέες
τεχνολογίες στην παραγωγή, η προώθηση του ελληνικού ελαιολάδου και η σημασία της ποιότητας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.

 

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις του κοινού και παρεμβάσεις από
παραγωγούς, ελαιοτριβείς, τυποποιητές και εξαγωγείς.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ