Ακόμα ένα σημείο καρμανιόλα στο οδικό δίκτυο του νομού μας και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό ανάμεσα στα Εξαμίλια και την Ξυλοκέριζα δυσκολεύει την ζωή τόσο των πεζών όσο και των οδηγών.


 

Ο λόγος για την περιοχή Πότιζα Εξαμιλίων εκεί που η κοινοτική οδός βγαίνει στην επαρχιακή με ελλιπέστατη ορατότητα σε ένα κομμάτι όπου οι περισσότεροι οδηγοί περνούν με ανεπτυγμένη ταχύτητα με αποτέλεσμα πολλά και συχνά τροχαία ατυχήματα με ένα από αυτά θανατηφόρο πριν περίπου ενάμιση χρόνο.

Ο καταγγέλλων κύριος Αθανάσιος Μάρκελος που κατοικεί στο σημείο έχοντας γίνει μάρτυρας των περισσότερων από αυτά μαζί και του θανατηφόρου τροχαίου, έχει κάνει ότι περνά από το χέρι του από το 2012 για να υπάρξει μέριμνα από την πολιτεία. Όπως υποστηρίζει όλες του οι επίσημες εκκλήσεις σε πολεοδομία, Δήμο και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς έχουν αποτελέσει  φωνή βοώντος εν τη ερήμω. 

Σύμμαχος στην προσπάθεια του κυρίου Μάρκελου ο κύριος Παναγιώτης Σπύρου επικεφαλής της παράταξης ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ του Δήμου Κορινθίων καταθέτει την δική του άποψη για ένα θέμα που όπως υποστηρίζει αφού κατάφεραν να το φέρουν στο Δημοτικό Συμβούλιο με την παρέμβαση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, η πλειοψηφία αυτού με εισήγηση του Δημάρχου το παρέπεμψε εκ νέου στις καλένδες.

επιμέλεια: PRESS CREW
video-edit: SzisidiS

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ