Τα “γρήγορα τεστ αυτοελέγχου” έχουν κάνει αρχικά πρεμιέρα για μαθητές λυκείου και εργαζόμενους στον χώρο της εκπαίδευσης, τι ισχύει όμως τελικά με την απλότητα της χρήσης αλλά και με ενδεχόμενες δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε ;;;


 

O φαρμακοποιός κύριος Κωνσταντίνος Γιάννου ήταν σαφής και ξεκάθαρος στην κάμερά μας, τόσο για την ευκολία στην πραγματοποίηση του τεστ, όσο και για την σύγχυση που έχει δημιουργήσει μια ελεγχόμενη πληροφορία πως στην αρχική ξενόγλωσση έκδοση του φυλλαδίου που περιέχεται στην συσκευασία, υπήρξε οδηγία για απαραίτητη παρουσία επαγγελματία της υγείας κατά την διαδικασία του τεστ. Όπως τόνισε ο κύριος Γιάννου υπάρχουν πράγματι κάποιες χώρες στις οποίες δεν επιτρέπεται ο αυτοέλεγχος δίχως την παρουσία επαγγελματία υγείας, η χώρα μας όμως κατόπιν ειδικής άδειας δεν είναι μέσα σε αυτές.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό από την κύρια Αριστοτελία Πελώνη αυτή την εβδομάδα θα διατεθούν μέσω φαρμακείων χιλιάδες self test για εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα όπως το λιανεμπόριο, η εστίαση και η δικαιοσύνη. Πρόσθεσε ακόμη ότι έχει προχωρήσει ήδη ο νέος διαγωνισμός για την προμήθεια 10 εκατ. νέων self test.

επιμέλεια: PRESS CREW
video & editing: SzisidiS


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ