Το Πάσχα στην Αρχαία Κόρινθο είναι μία ολόκληρη…ιεροτελεστία


 

 Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου, ανταποκρινόμενος για ακόμη μια φορά στις απαιτήσεις των καιρών, δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών εν όψει Πάσχα. Για όσους έχουμε επισκεφθεί την Αρχαία Κόρινθο τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, ξέρουμε πως η επιλογή αυτή αποτελεί αποτελεί μονόδρομο…

Η Αρχαία Κόρινθος σου δείχνει το δρόμο για ένα Πάσχα σωστή ιεροτελεστία, ανάμεσα στη λαογραφία του τόπου, στα ήθη και τα έθιμα του, στις παραδόσεις και τις τοπικές συνήθειες.
Σε ένα φυσικό τοπίο που έχει ντυθεί σύμφωνα με τις τάσεις της Άνοιξης και σε έναν προορισμό που σε ωθεί να βιώσεις την πιο κατανυκτική ατμόσφαιρα αλλά και την μοναδική εμπειρία της Ανάστασης και της Κυριακής του Πάσχα μαζί με την οικογένεια ή με φίλους.
Στο αυθεντικό χωριό της Αρχαίας Κορίνθου τα έθιμα αναβιώνουν, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας το Μεγάλο Σάββατο, τα δεκάδες βεγγαλικά σχεδιάζουν τα πιο ωραία μοτίβα με φόντο τον Ναό του Απόλλωνα και τα γαστρονομικά μυστικά των ανθρώπων της, φιλοξενούνται στο γιορτινό τραπέζι της Μεγάλης Εβδομάδας.
“Η Αρχαία Κόρινθος…
σου ψιθυρίζει την πιο μυστικιστική ατμόσφαιρα…
σου ψιθυρίζει το πιο Αυθεντικό Πάσχα με φόντο τον Ακροκόρινθο…

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ