Σε εξέλιξη κατεπείγουσα έρευνα από τις αρχές για υπόθεση βιασμού μίας 8χρονης στη Ρόδο. Εντολή να μην πλησιάσει κανείς το παιδί από το οικογενειακό του περιβάλλον


 

Στo κέντρο παιδικής προστασίας Ρόδου νοσηλεύεται υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου, ένα μικρό κοριτσάκι μόλις 8 ετών,καθώς έγινε καταγγελία από πολίτη ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, έδωσε εντολή σε κάθε αρμόδια υπηρεσία να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι έχει τελεστεί βιασμός παρά φύση, γεγονός που ενεργοποιεί άμεσα τη διαδικασία ποινικών διώξεων και την κατεπείγουσα έρευνα από τις αστυνομικές αρχές.

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, βρίσκονται ήδη πρόσωπα με τα οποία το 8χρονο κορίτσι είχε επαφές ενώ αναμένεται να κληθούν να δώσουν καταθέσεις τόσο η οικογένεια όσο και συγγενικά πρόσωπα.

Στο παιδί παρέχεται πλήρης ψυχολογική υποστήριξη και στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς κοινωνική λειτουργός ενώ έχει απαγορευτεί η επαφή με οποιοδήποτε συγγενικό μέλος.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ